Korte
Lange
Forbudte
Bjergetapper

Lange ture

Port Grimaud - Plan de la Tour - Viduaban - Plan de la Tour - Port Grimaud

Turen starter ved pladsens udgang ved rundkørslen. Der køres imod St. Tropez og ca 100 m fra rundkørslen drejes til højre mod Plan de la Tour. Vejen begynder hurtigt at stige, ved første vejkryds drejes mod højre og efter et par Km med stigning på 4-5% er det højeste punkt nået. Der køres videre ned til byen, nede i byen drejes til venstre og der køres op indtil vejen deler sig, her drejes til højre mod Vidauban. Der kommer nu en ca. 5 Km lang stigning på 4-7%. kort efter nedkørslen drejes til venstre mod Vidauban. Herefter er vejen rimelig flad , der køres indtil vejen deler sig lige før motorvejen, der køres til venstre ned ad D72. Igen et meget fladt stykke på godt 10 km  følg vejen til deler sig og kør til venstre imod Garde Freinet, herfra er der en 4-5 km stigning op til Col Vignon herfra drejes til venstre ned imod Paln de la Tour. Efter nedkørslen drejes til højre og køres ned igennem byen, drej til højre ved kirken. Følg vejen mod Grimaud, men drej til venstre ned ad D244 mod campingpladsen når vejen deler sig. Et alternativ er at dreje til højre ved Col Vignon og køre ind til Garde Freinet, og herfra tilbage til pladsen
 
Turen er 64 km, 875 højdemeter  - sværhedsgrad middel    Viduaban.crs     Viduaban.kml

Port Grimaud - Cavalaire sur Mer - Bormes les Mimosas- Collobriéres - Grimaud - Port Grimaud

Turen starter ved pladsens udgang ved Port Grimaud. Kør op over broen og ud på vejen til St. Tropez. I den første rundkørslen køres i retning mod le Lavandou (D559). Vejen følges igennem Cavalaire sur Mer, kort herefter er der en cykelsti som det kan anbefales at anvende.  Nu følges kystvej, det er en fantastisk flot tur. vejen er kuperet og går igennem småbyerne la Rayol, Canadel sur Mer, Cavalière og le Lavandou. Kort efter le Lavandou drejes til højre og vejen følges nu op imod Bormes les Mimosas. Kør videre forbi byen og følg vejen op til Col de Gratteloup, stigning er ca. 7 km lang og med en gennemsnitsstigning på 4-5%. Kryds landevejen og fortsæt vider op imod Collobriéres, vejen stiger de næste 9 km op til Col de Babaou. Dette er en meget populær cykelstrækning, og hele vejen op er der vejskilte som advarer bilisterne om cyklisterne. Der køres ned ad bjerget og drejes herefter til højre ind imod byen. Collobriéres er en god by at holde et hvil og tage sig lidt mad eller drikke inden turen går videre. Kør ud ad byen  på D14 i retning mod Grimaud, et stykke ude er der vej ned til klosteret Chartreuse de la Verne, som kan besøges hvis man har tid og lyst. I andet fald fortsæt vejen ligeud, de næste 9 km stiger vejen op til Col de Taillude med en stigningsprocent på ca. 5 %, herter en kort nedkørsel og stigning og man er oppe på Col de Périer. Herefter er der en lang nedkørsel på ca. 10 km. Helt ned køres videre ind til Grimaud. herfra er det bare at følge vejskiltene og køre efter Port Grimaud.

Turen er ca. 90 km - sværhedsgrad hård

Port Grimaud - Grimaud - Collobriéres - Notra Dame - Pignan - La Garde Freinet - Grimaud - Port Grimaud

Turen starter ved pladsens udgang ved Port Grimaud. Kør op over broen og drej til højre op imod Grimaud. Kør igennem byen og ned ad bakken ved bunden drejes til venstre. Der køre nu mod Collobrières ad D14, Der køres op over Col de Taillude, stigningen er 11 km og 3,5 % i gennemsnit. Der fortsættes ned imod byen, evt. kan køre ind og tage et kort hvil. Lige før byen køres til højre op imod Pignan, vejen stiger herefter 11 km og når toppen af Notre-Dame des Anges på 779 m, som er det højeste punkt i Maurerne, gennemsnitstigningen er på 5,6%. herefter går det ned til Pignan kør videre til Gonfaron (Skildpaddebyen). Herfra køre imod Garde Freinet ad D75, vejen følger foden af Roche Blance og er ret så flad det sidste del begynder dog at stige igen når der dejes ind på landevejen, og der en 7 km lang opstigning til Garde Freinet på 4,4%. Herefter er det ned til Grimaud og videre hjem til campingpladsen.

Turen er 95 km og sværhedsgrad hård

Variant  Notra Dame - Col Fourches - Grimaud - Port Grimaud

Fra Notra Dame køres tilbage til krydset med vejskiltet mod Gonfaron, herefter køres over til Col Fourches, følg skiltene mod Collobrieres. Her er en lang nedkørsel, og når man er helt nede køres til venstre imod Grimaud. Der køre herfra samme vej tilbage som man kom op fra.
 
Turen er 88 km, 1435 højdemeter - sværhedsgrad hård   ColFourches.crs   ColFourches.kml
 

 Se en højdeprofil af Notre Dame de Anges klik her